× Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ της Κυπριακής Δημοκρατίας (19%).

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ


Aναλαμβάνουμε για επιχειρήσεις , προιόντα ή brands τη δημιουργία και τη διαχείριση των social media, ιστοσελίδων και ψηφιακών εφαρμογών, και για κάθε τι που σχετίζεται με το ψηφιακό marketing

Social Media

Δημιουργούμε επιλεκτικά σε συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πλάνο και το περιεχόμενο εξατομικευμένο για τον κάθε πελάτη. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του κάθε καναλιού με στοχευμένο περιεχόμενο.

Digital Strategy

Σχεδιάζουμε και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή ψηφιακή στρατηγική που ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη, του προιόντος ή της υπηρεσίας του

Digital Advertising

Σχεδιάζουμε διαφημιστικές καμπάνιες σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του πελάτη.

Websites

Αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε πάσης φύσεως ιστοσελίδες για οποιαδήποτε χρήση η σκοπό.

SEO

Έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρους SEO Report, και προτάσεων για το optimization.

Mobile Applications

Δημιουργούμε εφαρμογές προσαρμοσμένες στις διαφημιστικές και πρακτικές ανάγκες του πελάτη.


Γιατί να μας επιλέξετε;


Γιατί παρέχουμε προσωποιημένες tailor made λύσεις σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και έχουμε τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών.Έχουμε μοντέρνες ιδέες και προτάσεις, είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Σεβόμαστε το προιόν ή την υπηρεσία σας και την επένδυση που κάνετε, και φροντίζουμε να σας προσφέρουμε αποτελέσματα με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους ποιότητας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα προϊόντα μας

Social Media (149.99€)

 • 2 posts στο Facebook
 • 2 posts στο Instagram
 • Community Management

Το ιδανικό πακέτο για να ξεκινήσετε. Δημιουργούμε για εσάς σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook και το Instagram, και κατόπιν έγκρισής σας για το περιεχόμενο, κάνουμε 2 αναρτήσεις την εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα απαντάμε και διαχειριζόμαστε τα σχόλια τα μηνύματα και τα reactions του κοινού.Το πακέτο περιλαμβάνει και διαφήμιση στις προαναφερθείσες κατόπιν συνεννόησης για το budget.

360°(199.99€)

 • 2 posts στο Facebook
 • 2 posts στο Instagram
 • Community Management
 • Δημιουργία website + SEO Optimization

Αυτό το πακέτο είναι ότι πρέπει για εσάς αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στα social media, και ταυτοχρόνως επιθυμείτε να δημιουργήσετε και μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Δημιουργούμε για εσάς σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook και το Instagram, και κατόπιν έγκρισής σας για το περιεχόμενο, κάνουμε 2 αναρτήσεις την εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα απαντάμε και διαχειριζόμαστε τα σχόλια τα μηνύματα και τα reactions του κοινού. Επίσης σε συνεννόηση με εσάς, δημιουργούμε την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησής σας κάνοντας Search Engine Optimization έτσι ώστε να εμφανίζεστε ψηλά στις αναζητήσεις της Google.

E-360° (299.99€)

 • 2 posts στο Facebook
 • 2 posts στο Instagram
 • Community Management
 • Δημιουργία website + E- Shop

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε και μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας έτσι ώστε να πουλάτε τα προιόντα σας online ενώ ταυτόχρονα τα προωθείτε στα social media, αυτή είναι η λύση για εσάς. Δημιουργούμε για εσάς σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook και το Instagram, και κατόπιν έγκρισής σας για το περιεχόμενο, κάνουμε 2 αναρτήσεις την εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα απαντάμε και διαχειριζόμαστε τα σχόλια τα μηνύματα και τα reactions του κοινού. Επίσης σε συνεννόηση με εσάς, δημιουργούμε την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησής σας κάνοντας Search Engine Optimization έτσι ώστε να εμφανίζεστε ψηλά στις αναζητήσεις της Google, και σχεδιάζουμε μαζί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να δέχεστε online παραγγελίες.

Tailor Made

Επειδή οι ανάγκες του κάθε brand είναι μοναδικές, επιλέξτε αυτό το πακέτο για να τις αξιολογήσουμε μαζί και να σας κάνουμε την πρότασή μας, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

 • Ανάπτυξη Εφαρμογών (Extremely Responsive and Retina)
 • Μπορούμε να αναπτύξουμε για την εταιρία σας website, e-shop, native mobile apps, web apps.
 • Συνεχής υποστήριξη (Dedicated 24/7 support)

so.wom is exactly what you need